Η McLaren δεν σκοπεύει να λανσάρει φθηνότερο μοντέλο.

Η McLaren είναι μία εταιρία με πάρα πολύ συγκεκριμένη νοοτροπία και modus operandi. Ξέρει τι θέλουν οι πελάτες της και πολύ πιο σημαντικά, ξέρει τι θέλει η ίδια. Ξέρει τι πρέπει να είναι ως κατασκευαστής sports cars και έχει βρει τον τρόπο να πετύχει τους στόχους της. Γι’ αυτό δήλωνε στις αρχές του έτους ότι δεν σκοπεύει να λανσάρει ένα SUV παρά το γεγονός ότι όλοι οι αντίπαλοι της, συμπεριλαμβανομένης της Ferrari, το κάνουν. Γι’ αυτό και τώρα, δηλώνει ότι δεν θέλει να λανσάρει ένα φθηνότερο μοντέλο.

“Λανσάραμε την Sports Series πριν από δύο χρόνια και αυτή, ξεκινούσε λίγο κάτω από τις $200.000.

Τώρα με την Spider, είμαστε στα $210.000. Δεν προβλέπω να έχουμε οτιδήποτε κάτω από τις $200.000.”

Δήλωσε ο επικεφαλής της McLaren North America, Tony Joseph. Απ’ ότι φαίνεται, η αγγλική φίρμα είναι ευχαριστημένη στην περιοχή των 3.000-4.000 πωλήσεων και δεν βρίσκει λόγο να ανέβει. Θέλει η ζήτηση να υπερβαίνει την παραγωγή, γνωρίζοντας ότι έτσι παραμένεις εστιασμένος σε αυτό που κάνεις καλά. Σωστό ή λάθος δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Είναι απλά μία διαφορετική φιλοσοφία που φαίνεται ότι ταιριάζει στην McLaren.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.