Η Mercedes-AMG A35 δοκιμάζεται σκληρά στο Nurburgring.

Όπως έχει αποκαλυφθεί στο παρελθόν, η Mercedes-AMG σκοπεύει να εμπλουτίσει την γκάμα της με νέες, σπορ εκδόσεις που θα καλύπτουν το κενό ανάμεσα στα μοντέλα της Mercedes-Benz και τις κορυφαίες, “45” ή “63”, AMG. Μία από αυτές, θα είναι η A35 που όπως είναι λογικό, θα τοποθετηθεί πάνω από την standard A-Class, αλλά κάτω από την A45. Δεδομένης της τοποθέτησης της δε, θα προσφέρει περί τα 300 άλογα στον οδηγό και θα διαθέτει σπορ προσανατολισμό χωρίς όμως να είναι ακραία όπως η ισχυρότερη αδερφή της.

Αυτό το μοντέλο κατασκοπεύτηκε να δοκιμάζεται στο Nurburgring και ενώ το video δεν αποκαλύπτει περισσότερες πληροφορίες για τα μηχανικά του επερχόμενου μοντέλου, αφήνει υπονοούμενα για άλλα πράγματα. Βλέπουμε για παράδειγμα ότι οι αισθητικές διαφορές ανάμεσα στην A35 και την A45 δεν είναι σημαντικές, καθώς η πρώτη μπορεί να είναι απλά “θερμή” και όχι “καυτή” αλλά δεν παύει να είναι AMG. Η πλέον χαρακτηριστική διαφορά, αφορά την απόληξη της εξάτμισης όπου για την κορυφαία, επιλέγεται η λύση με τις 4 απολήξεις ενώ η A35 θα διαθέτει 2.

Τώρα, μένει να δούμε πότε θα παρουσιαστούν οι μικρές Mercedes-AMG. Μία σχετικά ασφαλής πρόβλεψη, χωρίς βέβαια να υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, είναι ότι η μεν A35 θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή προς το τέλος του τρέχοντος έτους (ίσως στην έκθεση του Παρισιού τον Οκτώβριο) ενώ η A45 θα κάνει ντεμπούτο στα μέσα του 2019.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.