Όχι Mercedes-AMG C53 για αυτή τη γενιά C-Class.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες έγινε γνωστό ότι η Mercedes-AMG κατοχύρωσε το όνομα “C53” και η φημολογία ξεκίνησε. Απ’ ότι φαίνεται όμως, ξεκίνησε πρόωρα καθώς η γερμανική εταιρία δεν σκοπεύει να λανσάρει την C53 για αυτή τη γενιά C-Class.

“Τα πάντα είναι δυνατά από τεχνικής άποψης αλλά δεν υπάρχουν σκέψεις για ένα “53” powertrain στην C-Class σε αυτό το σημείο. Το πακέτο “43” είναι επαρκές για αυτό το μοντέλο, είναι πολύ ελαφρύτερο από μία E-Class, πιστεύω ότι κάνει ότι θέλεις να κάνει μία C43, οπότε είναι το σωστό πακέτο για αυτό το μοντέλο αυτή τη στιγμή.”

Δήλωσε ο επικεφαλής δημοσίων σχέσεων για την περιοχή της Αυστραλίας και του Ειρηνικού της Mercedes-Benz, Jerry Stamoulis. Και η ψυχρή αλήθεια είναι ότι έχει δίκιο. Η C43 είναι επαρκής για την τρέχουσα γενιά C-Class και έχει μία επαρκή διαφορά τόσο από πλευράς επιδόσεων, όσο και από τιμής από την κορυφαία C63. Τώρα, για την επόμενη γενιά, ας περιμένουμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμα.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.