Στο Rüsselsheim οι τετρακύλινδροι κινητήρες βενζίνης του Groupe PSA

Το Μηχανολογικό Κέντρο του Rüsselsheim αναλαμβάνει την παγκόσμια ευθύνη για την εξέλιξη της επόμενης γενιάς βενζινοκινητήρων υψηλής απόδοσης για όλες τις μάρκες του  Groupe PSA (Peugeot, Citroën, DS Automobiles, Opel και Vauxhall). Η επόμενη γενιά τετρακύλινδρων κινητήρων θα βελτιστοποιηθεί με σκοπό το συνδυασμό τους με ηλεκτροκινητήρες και θα χρησιμοποιείται σε υβριδικά συστήματα. Το λανσάρισμα στην αγορά θα ξεκινήσει το 2022. Η νέα γενιά κινητήρων προορίζεται για χρήση σε όλες τις μάρκες του Groupe PSA σε Κίνα, Ευρώπη και Β. Αμερική, και θα πληροί τα μελλοντικά πρότυπα εκπομπών ρύπων αυτών των αγορών. Οι κινητήρες υιοθετούν προηγμένες τεχνολογίες όπως άμεσο ψεκασμό, υπερσυμπίεση και μεταβλητό έλεγχο βαλβίδων. Είναι άκρως αποδοτικοί με χαμηλές τιμές κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπών CO2.

Οι υπο εξέλιξη, τετρακύλινδρες μονάδες θα αποτελέσουν τη δεύτερη οικογένεια βενζινοκινητήρων του Groupe PSA από το 2022, παράλληλα με τον διάσημο τρικύλινδρο PureTech turbo που μόλις πρόσφατα απέσπασε το βραβείο “Engine of the Year” για τέταρτη συνεχή χρονιά. Εκτός από την ευθύνη για τη νέα οικογένεια κινητήρων, η ομάδα του Rüsselsheim ‘οδηγεί’ επίσης τις εξελίξεις για τα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCVs) όλου του group. Αυτό σημαίνει ότι δουλεύει πάνω σε πλατφόρμες και μονάδες LCV, προάγοντάς τις από το στάδιο της εξέλιξης στην ωριμότητα της παραγωγής. Επιπλέον, το Groupe PSA έχει ιδρύσει 15 Centers of Competence στο Rüsselsheim – με ποικίλες δραστηριότητες όπως τη χρήση υδρογόνου και τις κυψέλες καυσίμου έως την εξέλιξη καθισμάτων.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.