Ένα “εκφραστικό πρωτότυπο” έρχεται από την Opel.

Η Opel μπαίνει σε μία νέα εποχή στην συνεχιζόμενη ιστορία της και επιθυμεί να μας δείξει τον δρόμο που θα ακολουθήσει, παρουσιάζοντας ένα νέο, “εκφραστικό” πρωτότυπο μέσα στους επόμενους μήνες. Δεν γνωρίζουμε αν το χρονικό διάστημα που ανέφεραν εκπρόσωποι της γερμανικής εταιρίας κατά τη διάρκεια παρουσίασης αφορά την έκθεση του Παρισιού που λαμβάνει χώρα στις αρχές του Οκτωβρίου, αλλά σίγουρα ταιριάζει.

Στόχος της Opel είναι να μας δώσει μία πρόγευση για την σχεδιαστική γλώσσα της τα επόμενα χρόνια και όχι να παρουσιάσει ένα πρωτότυπο-πρόγευση του νέου Corsa.

“Ο σχεδιασμός έχει μία διαχρονική ποιότητα που θέλουμε να αιχμαλωτίσουμε. Ο πυρήνας της Opel είναι το γερμανικό engineering αλλά θα είμαστε πιο εκφραστικοί με το design μας στο μέλλον.”

Δήλωσε ο αντιπρόεδρος σχεδιασμού της Vauxhall-Opel, Mark Adams. Το μόνο με το οποίο έχουμε να πορευόμαστε σε αυτό το σημείο πάντως, είναι το teaser που βλέπεις στην κεντρική εικόνα του άρθρου – ένα teaser που μάλλον αποκαλύπτει ότι το επερχόμενο concept θα βασίζεται στο GT Concept που είδαμε για πρώτη φορά το 2016.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.