Καταργείται το 3-θυρο Range Rover Evoque λόγω χαμηλών πωλήσεων.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι κατασκευαστές αποφασίζουν να καταργήσουν τις 3-θυρες εκδόσεις κάποιων μοντέλων τους. Αυτό το club υποδέχεται τώρα την Land Rover που έκρινε ότι οι πωλήσεις του 3-θυρου Range Rover Evoque δεν δικαιολογούν την ύπαρξη του και το καταργεί από την γκάμα της.

Σύμφωνα με πηγές αγγλικού μέσου, η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών προτιμά το 5-θυρο Evoque, με το ποσοστό να ανέρχεται στο 95%, ωστόσο αξίζει να σημειώσουμε ότι το Evoque Convertible, που υποθέτουμε ότι δεν πουλά σαν ζεστό ψωμί, διατηρεί την θέση του στο portfolio της εταιρίας.

“Για τα μοντέλα του 2019, η Land Rover εκλογίκευσε την γκάμα του Range Rover Evoque ώστε να εστιάσει στο 5-θυρο μοντέλο και το cabriolet που αποτελούν και την πλειοψηφία των πωλήσεων.”

Δήλωσε λακωνικά η φίρμα, χωρίς όμως να αναφέρει αν η επικείμενη 2η γενιά του Evoque θα είναι διαθέσιμη ως 3-θυρη. Προφανώς, οι πιθανότητες τείνουν στο “όχι”.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.