Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Rolls-Royce αποχώρησε αιφνιδιαστικά.

Η Rolls-Royce ανακοίνωσε ότι ο επικεφαλής σχεδιασμού της, Giles Taylor, αποχώρησε από την εταιρία. Ο Taylor διεύθυνε το τμήμα σχεδιασμού της Rolls-Royce τα τελευταία 6 χρόνια  ενώ πριν από αυτά, ήταν επικεφαλής του εξωτερικού σχεδιασμού των αυτοκινήτων της αγγλικής φίρμας. Κατά τη διάρκεια της θητείας του δε, ο Taylor σχεδίασε ή επέβλεψε τον σχεδιασμό των Dawn, Phantom και Cullinan που γενικά, θεωρούνταν επιτυχημένα.

Η φίρμα ανακοίνωσε ότι η παραίτηση του Taylor έχει άμεση ισχύ ενώ συμπλήρωσε ότι επιθυμεί να “ακολουθήσει εναλλακτικά επαγγελματικά ενδιαφέροντα”. Παράλληλα, αξίζει να σημειώσουμε ότι η θέση παραμένει κενή μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης καθώς η επίσημη δήλωση της Rolls-Royce αναφέρει ότι αυτός θα ανακοινωθεί στο μέλλον, χωρίς όμως να διευκρινίζεται πότε θα είναι αυτό. Το πιο πιθανό είναι ότι θα προαχθεί κάποιος μέσα από την εταιρία ή ακόμα και μέσα από το BMW Group στο οποίο ανήκει η Rolls-Royce.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.