Η Lego λανσάρει Bugatti Chiron με 3.599 κομμάτια και κινούμενα μέρη!

Αυτή είναι η μοναδική μας ευκαιρία να αποκτήσουμε μία Bugatti Chiron. Με το κανονικό αυτοκίνητο να “ξεφεύγει” λίγο στην τιμή, το εντυπωσιακό kit της Lego έρχεται φθηνότερο, σχεδόν εξίσου καλό και με κινούμενα μέρη! Η Chiron που λανσάρει η Lego στην αγορά έχει κλίμακα 1:8 που σημαίνει ότι όταν με το καλό συναρμολογήσεις σωστά τα 3.599 κομμάτια της, θα μετρά 56 εκατοστά σε μήκος, 25 εκατοστά στα πλάτος και 14 εκατοστά σε ύψος.

Όταν όμως θα έχεις συναρμολογήσει το kit, θα διαπιστώσεις ότι η συγκεκριμένη Bugatti Chiron είναι κάτι περισσότερο από ένα στατικό μοντέλο. Τα πιστόνια του W16 κινητήρα κινούνται ελεύθερα, μπορείς να αλλάξεις ταχύτητα στο 8-τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο χειριζόμενος τα paddles στο τιμόνι ενώ όταν εισάγεις το “Top Speed Mode” κλειδί, η πίσω αεροτομή χαμηλώνει ώστε να δώσει προτεραιότητα στη μείωση των αεροδυναμικών αντιστάσεων και στην επίτευξη της μεγαλύτερης τελικής ταχύτητας.

Έχει κι άλλο όμως. Κάτω από το “καπό” βρίσκεται ένας σειριακός αριθμός και το πίσω υποπλαίσιο με τον κινητήρα, την ανάρτηση και τα δισκόφρενα είναι ακριβώς όπως αυτό της κανονικής Chiron. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το κουτί οδηγιών λειτουργεί και ως stand για τη δημιουργία σου ενώ όσο δουλεύεις πάνω στο kit, μπορείς να κατεβάσεις για να ακούσεις 9 podcasts με ανθρώπους της Bugatti και της Lego να συζητούν το αυτοκίνητο και το kit. Όσο για την τιμή, θεωρείται ευκαιρία σε σύγκριση με αυτήν του αυτοκινήτου. $349 κοστίζει η Bugatti Chiron από την Lego Technic και το kit είναι ήδη διαθέσιμο από την 1η Ιουνίου.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.