Ηχηρές απουσίες από την έκθεση του Παρισιού.

Μία στροφή στην οποία δεν δίνουμε ιδιαίτερη σημασία, είναι αυτή που σχετίζεται με την παρουσία των εταιριών στις διεθνείς εκθέσεις αυτοκινήτου. Ολοένα και περισσότερες φίρμες, αποφασίζουν να μην αναλάβουν το υψηλότατο κόστος της συμμετοχής σε μία από αυτές τις εκθέσεις, δίνοντας προτεραιότητα στις διαδικτυακές παρουσιάσεις και τις ιδιωτικές διοργανώσεις. Τα παραδείγματα είναι πολλά, αλλά με την έκθεση του Παρισιού να πλησιάζει, μας δίνεται μία εξαιρετική ευκαιρία να δούμε ποιες εταιρίες δεν θα παραστούν.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, μίας από τις μεγαλύτερες εκθέσεις παγκοσμίως μάλιστα, δεν θα βρούνε τα περίπτερα των: Alfa Romeo, BMW, Fiat, Ford, Infiniti, Jeep, Lamborghini, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel, Subaru, Volkswagen και Volvo! Από την άλλη πλευρά, οι Citroen, Hyundai, Jaguar, Kia, Land Rover, Lexus, Peugeot, Smart, Suzuki και Toyota έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα λάβουν μέρος ενώ το ίδιο περιμένουμε από την Maserati, την Ferrari, τις Seat, Audi και Porsche από το Volkswagen Group κ.ά.

Φυσικά, δεν είναι μόνο το Παρίσι που “πλήγεται” από βαριές απουσίες. Οι Audi, BMW και Mercedes-Benz δήλωσαν ότι θα παρακάμψουν την έκθεση του Detroit ενώ ενδιαφέρον έχει η προτίμηση κάποιων εταιριών, κυρίως γερμανικών, σε εκθέσεις τεχνολογίας όπως το Consumer Electronics Show στο Las Vegas. Μάλλον είναι ενδεικτική της γενικότερης στροφής που πραγματοποιεί η βιομηχανία αυτοκινήτου.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.