Χείρα βοηθείας από την Toyota στη Suzuki για έναν νέο κινητήρα.

Πίσω στις αρχές του Φεβρουαρίου, η Toyota και η Suzuki ανακοίνωσαν την έναρξη συνομιλιών για τη δημιουργία μίας συνεργασίας στους τομείς της “πράσινης τεχνολογίας”, της ασφάλειας και της τεχνολογίας πληροφοριών. Οι συνομιλίες αυτές συνεχίζονται ενώ η σχετική θεματολογία έγινε λίγο πιο συγκεκριμένη καθώς οι δύο εταιρίες αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν ορισμένα θέματα πάνω στα οποία, προφανώς, υπάρχει κάποιου είδους πρόοδος.

Το πρώτο, το βασικότερο και το πιο ουσιαστικό για εμάς θέμα, είναι ότι η Toyota και η Denso θα βοηθήσουν την Suzuki στην εξέλιξη ενός μικρού, υπερ-αποδοτικού κινητήρα. Οι εμπλεκόμενες εταιρίες δεν αποκάλυψαν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά, αλλά σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πού θα οδηγήσει αυτή η σύμπραξη. Δεύτερον, η Toyota Kirloskar Motor Private Ltd (TKM) θα κατασκευάσει αυτοκίνητα για την Suzuki στην Ινδία, τα οποία θα πωλούνται από τα δίκτυα και των δύο εταιριών και τρίτον, μοντέλα που θα εξελίξει η Suzuki, συμπεριλαμβανομένων αυτών που θα κατασκευάζει η TKM, θα πωλούνται στην Αφρικανική και σε άλλες αγορές τόσο από την ίδια την Suzuki όσο και από την Toyota.

Προφανώς, αυτά τα τρία “bullet points” είναι ακόμη υπό συζήτηση και οι λεπτομέρειες δεν έχουν οριστικοποιηθεί, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δίνουν την δυνατότητα στην Suzuki κατά κύριο λόγο, αλλά και στην Toyota να επεκταθούν.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.