Η Volvo αυξάνει την παραγωγή του XC40 και ανακοινώνει το νέο V40!

Το Volvo XC40 παρουσιάστηκε στα τέλη του 2017 και έγινε το πρώτο μοντέλο που χρησιμοποιεί την CMA αρχιτεκτονική της εταιρίας. Έγινε επίσης το πρώτο μοντέλο στην ιστορία της, που ανακηρύχτηκε “European Car of the Year” και η απήχηση που έχει στο αγοραστικό κοινό, αναγκάζει την εταιρία να αυξήσει την παραγωγή τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Κίνα.

Μέσα σε ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα, η Volvo έχει συγκεντρώσει σχεδόν 80.000 παραγγελίες, οπότε πρέπει να αυξήσει την παραγωγή στο εργοστάσιο της στο Ghent του Βελγίου και στο Luqiao της Κίνας. Η αύξηση θα γίνει κατά το πρώτο μισό του 2019, με την σουηδική εταιρία να μην αναφέρει όμως πόση ακριβώς θα είναι. Αυτό που ανακοίνωσε επίσημα, ίσως για πρώτη φορά, είναι η αντικατάσταση του V40.

“Η επιτυχία του XC40 ξεπέρασε ακόμα και τις υψηλότερες προσδοκίες μας. Η κατηγορία των μικρών SUV είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατηγορία στην βιομηχανία και με τα επιπλέον μοντέλα που ετοιμάζουμε στην CMA αρχιτεκτονική, περιμένουμε να επωφεληθούμε περαιτέρω από αυτή την ανάπτυξη.”

Δήλωσε ο CEO της Volvo, Hakan Samuelsson, χωρίς ωστόσο να παρέχει επιπλέον πληροφορίες. Το μόνο που συμπληρώνει η σουηδική φίρμα, είναι ότι τα επερχόμενα μοντέλα θα περιλαμβάνουν αμιγώς ηλεκτρικές εκδόσεις και θα πωλούνται παγκόσμια.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.