Σχεδόν έτοιμη η νέα BMW X5. Διαθέσιμη και με “off-road πακέτο”.

Όπως μάθαμε στα τέλη του 2017, η BMW δεν σκοπεύει να λανσάρει στην αγορά ένα facelift της τρέχουσας X5 πριν την επόμενη γενιά του δημοφιλούς SUV. Η γερμανική εταιρία “πηδάει” ένα βήμα και πηγαίνει απευθείας στην G05 X5, η οποία απ’ ότι φαίνεται, δεν απέχει πολύ από την παρουσίαση της. Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα ένα σύντομο video από τις δοκιμές του μεγάλου SAV (Sports Activity Vehicle) ενώ επιβεβαίωσε για πρώτη φορά ότι η νέα X5 θα είναι διαθέσιμη και με ένα (προαιρετικό φανταζόμαστε) “off-road πακέτο”.

Η φίρμα δεν αποκάλυψε πολλά για το πακέτο αυτό, αλλά αναφέρει ότι “προσφέρει τον εντυπωσιακό συνδυασμό της άνεσης κορυφαίου επιπέδου στον δρόμο με την δυνατότητα να αλλάξει το στήσιμο του οχήματος με ένα κουμπί ώστε να ταιριάζει άψογα με τις συνθήκες κίνησης εκτός δρόμου”… ότι κι αν σημαίνει αυτό. Οι αλλαγές όμως δεν σταματούν σε ένα πακέτο. Σύμφωνα με την BMW, η 4η γενιά της X5 θα φέρει νέα συστήματα ανάρτησης και πλαισίου, μοναδικά ανάμεσα στον ανταγωνισμό και για πρώτη φορά διαθέσιμα σε ένα “X” μοντέλο. Όπως για πρώτη φορά θα είναι διαθέσιμη η Adaptive M Suspension Professional και το σύστημα Integral Active Steering.

Προς το παρόν, απόλαυσε το σύντομο video που δείχνει τη νέα X5 να αντιμετωπίζει το κρύο και τον πάγο του Arjeplog της Σουηδίας, το χώμα και τη ζέστη της Ν. Αφρικής και τους αμμόλοφους στις Η.Π.Α. Η νέα BMW X5 υποβάλλεται σε ακραίο κρύο και ακραία ζέστη και οδηγείται σε κάθε πιθανό περιβάλλον, εντός και εκτός δρόμου ώστε να πληροί τα standards που έχει θέσει η εταιρία γι’ αυτήν.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.