Το Mach 1 θα γίνει η αιχμή του “ηλεκτρικού” δόρατος για την Ford.

Στις αρχές του έτους, η Ford ανακοίνωσε το Mach 1. Ένα ολοκαίνουριο μοντέλο, από αυτά που θα αποτελούν την γκάμα της αμερικανικής εταιρίας όταν αυτή “αποσύρει” την συντριπτική πλειοψηφία των μη-SUV και μη-pickup, που αναβιώνει ένα ιστορικό όνομα και το συνδυάζει με τεχνολογία αιχμής για κάτι ουσιαστικά ενδιαφέρον. Το Mach 1 θα είναι ένα παγκόσμιο μοντέλο και αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2019 πριν λανσαριστεί στην αγορά τον αμέσως επόμενο χρόνο, αλλά τώρα έχουμε στη διάθεση μας μερικές επιπλέον πληροφορίες.

Η Ford χρησιμοποιεί τον κωδικό CX430 για το επερχόμενο μοντέλο της και αν αληθεύουν οι φήμες, θα βασίσει το Mach 1 στην ίδια (C2) πλατφόρμα που βρίσκουμε και στο νέο Focus. Προφανώς η πλατφόρμα έχει έναν βαθμό ευελιξίας, αλλά αυτό που εκλαμβάνουμε εμείς είναι ότι το ηλεκτρικό Mach 1 θα διατηρήσει κάποια hatchback χαρακτηριστικά ενώ την ίδια ώρα, θα προσφέρει αυξημένη απόσταση από το έδαφος και πολυχρηστικότητα. Σχεδιαστικά δε, αναμένεται να διαθέτει ορισμένα στοιχεία από τη Mustang  αν και είναι άγνωστο σε αυτό το σημείο το πώς θα συνδυαστούν αυτά με τα crossover χαρακτηριστικά που θέλει να προσδώσει η Ford στο νέο μοντέλο της.

Το καλό είναι ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένουμε πάρα πολύ καιρό. Το Mach 1, και λόγω του ονόματος του, έχει δημιουργήσει προσδοκίες και η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να δούμε αν θα τις ικανοποιεί.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.