Η παραγωγή της νέας Mercedes-Benz G-Class ξεκίνησε.

Έπρεπε να περάσουν μερικοί μήνες μέχρι να οριστικοποιηθούν ορισμένες λεπτομέρειες και να ετοιμαστεί το εργοστάσιο της Magna Steyr στο Gratz της Αυστρίας, αλλά η παραγωγή της ολοκαίνουριας Mercedes-Benz G-Class ξεκίνησε. Η γερμανική εταιρία αναφέρει ότι η νέα G-Class είναι “κατά κύριο λόγο χειροποίητη” ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι μερικοί από τους υπαλλήλους του εργοστασίου δούλευαν για την παραγωγή της G-Class ήδη από το 1979 και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα.

“Με την αλλαγή του μοντέλου, η νέα G-Class έφερε την μεγαλύτερη μεταμόρφωση στην 39-ετή ιστορία της. Διατηρήσαμε τα γνώριμα και δημοφιλή χαρακτηριστικά του εμβληματικού σχεδίου και βελτιώσαμε την “G” όσον αφορά στην άνεση και την αντοχή. Ο βασικός στόχος κατά την εξέλιξη της νέας G-Class ήταν η περαιτέρω βελτίωση των εκτός δρόμου δυνατοτήτων. Για την παραγωγή, συνεχίζουμε να εμπιστευόμαστε την Magna Steyr, που είναι ο έμπιστος συνεργάτης μας εδώ και 39 χρόνια.”

Δήλωσε ο Gunnar Guthenke, επικεφαλής του Off-Road Product Group στην Mercedes-Benz. Η νέα G-Class, παρουσιάστηκε τον Ιανουάριο, στην έκθεση του Detroit και ενώ ο σχεδιασμός δεν αποκαλύπτει την έκταση των αλλαγών, μία ματιά κάτω από την επιφάνεια αλλά και στην καμπίνα, είναι αρκετή για να πειστεί ακόμα και ο πιο δύσπιστος. Η G-Class είναι ολοκληρωτικά και καθολικά καλύτερη από το μοντέλο που αντικαθιστά και αν θέλεις να διαβάσεις περισσότερα γι’ αυτήν, μπορείς να επισκεφτείς την εκτενέστατη παρουσίαση της στον παρόν σύνδεσμο.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.