Η BMW teasάρει την ηλεκτρική ναυαρχίδα της 3 χρόνια πριν περάσει στην παραγωγή.

“Για πρώτη φορά, συνδυάζουμε όλες τις βασικές τεχνολογίες για την κινητικότητα του μέλλοντος σε ένα όχημα. Το iNEXT είναι αμιγώς ηλεκτρικό, πλήρως συνδεδεμένο και προσφέρει σημαντικά αυτοματοποιημένη οδήγηση”.

Δήλωσε ο επικεφαλής του Δ.Σ. της BMW, Harald Kruger παρουσιάζοντας στους μετόχους της εταιρίας μία πρώτη ματιά στο μέλλον. Το iNEXT είναι η τεχνολογική ναυαρχίδα της εταιρίας η οποία, όπως ανακοίνωσε ο Kruger, θα κατασκευάζεται στο Plant Dingolfing από το 2021. Ωστόσο, αυτό που βλέπεις στην κεντρική εικόνα, δεν είναι το iNEXT, αλλά μία σχεδιαστική σπουδή που όσο περνούν τα χρόνια, θα γίνει το iNEXT. Το εν λόγω πρωτότυπο, θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή εντός του 2018 αλλά μέχρι να συμβεί αυτό, δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά περί τίνος πρόκειται. Φαίνεται πάντως για SUV, με τετραγωνισμένους θόλους και δυναμικές γραμμές ενώ οι φήμες που κυκλοφορούν σχετικά, κάνουν λόγο για ένα όχημα συγκρίσιμο σε μέγεθος με την X5.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.