Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Bugatti “μετακομίζει” στην Aston Martin.

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι η Aston Martin υστερεί στον τομέα του σχεδιασμού. Μπορεί να μην σου αρέσουν οι νέες DB11 και Vantage για παράδειγμα, αλλά δεν μπορείς να υποκριθείς ότι σε αφήνουν εντελώς ασυγκίνητο. Σε κάθε περίπτωση, η αγγλική εταιρία ένιωθε, προφανώς, ότι μπορεί και καλύτερα γι’ αυτό ανακοίνωσε την πρόσληψη του Tobias Suhlmann ως επικεφαλής σχεδιασμού αμαξώματος.

Ο Sulhmann είναι υπεύθυνος για το ομολογουμένως όμορφο, Volkswagen Arteon και για την τελευταία γενιά του Touareg ενώ τον τελευταία χρόνο, είχε την θέση του επικεφαλής σχεδιασμού αμαξώματος στην Bugatti – μία εταιρία που κατασκευάζει μόλις ένα αυτοκίνητο, την Chiron, την οποία σχεδίασε ο Sasha Selipanov. Όπως και να έχει, ο Suhlmann αντικαθιστά τον Miles Nurnberger στην Aston Martin, καθώς αυτός πήρε προαγωγή και πλέον αναλαμβάνει καθήκοντα επικεφαλής σχεδιασμού. Τόσο ο Sulhmann όσο και ο Nurnberger θα “λογοδοτούν” στον Chief Creative Officer της φίρμας, Marek Reichman.

Το έργο που έχει αναλάβει ο Sulhmann είναι δύσκολο, αλλά ταυτόχρονα ενδιαφέρον. Όπως έχει ανακοινώσει στο παρελθόν, η Aston Martin σκοπεύει να λανσάρει 7 νέα μοντέλα σε ισάριθμα χρόνια: Η DB1 και η Vantage είναι, προφανώς, δύο από αυτά ενώ ανάμεσα στα υπόλοιπα 5, συγκαταλέγονται η DBS Superleggera και το πρώτο SUV της φίρμας. Ο Sulhmann δύσκολα θα έχει οποιαδήποτε επιρροή σε αυτά τα δύο καθώς η εξέλιξη τους βρίσκεται ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Όμως υπάρχουν άλλα 3 μοντέλα που περιμένουν την σειρά τους και ο νέος επικεφαλής σχεδιασμού αμαξώματος θα αποδείξει αν η πρόσληψη του από την Aston Martin ήταν η σωστή κίνηση.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.