Με τεχνολογία Google το νέο infotainment σύστημα της Volvo.

Πριν από έναν περίπου χρόνο, η Volvo ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Google σε τεχνικό επίπεδο για την από κοινού εξέλιξη του επόμενου συστήματος ψυχαγωγίας και πληροφόρησης της σουηδικής φίρμας. Η συνεργασία αυτή κάνει ένα βήμα προς τα εμπρός σήμερα, με την ενσωμάτωση των υπηρεσιών της Google στο εν λόγω infotainment σύστημα.

Τα Google Assistant, Google Play Store, Google Maps και άλλες υπηρεσίες του κολοσσού της τεχνολογίας θα ενσωματωθούν στην επόμενη γενιά του Sensus συστήματος ψυχαγωγίας και πληροφόρησης της σουηδικής φίρμας, παρέχοντας στον εκάστοτε χρήστη τις πιο ενημερωμένες εφαρμογές και μειώνοντας παράλληλα τον βαθμό στον οποίο αποσπάται η προσοχή του ενώ τις χρησιμοποιεί.

Το πρώτο σύστημα που θα βασίζεται στο Android λειτουργικό, θα λανσαριστεί στην αγορά “εντός 1-2 ετών” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Volvo αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρία θα σταματήσει να εξελίσσει τις δικές της εφαρμογές, υπηρεσίες και software.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.