Αυτό είναι το εσωτερικό της νέας BMW 8-Series!

Μέχρι σήμερα, η BMW κατάφερνε να κρατήσει την BMW 8-Series σχετικά “κρυμμένη”. Δεν είχαμε κάποια ουσιαστική διαρροή που να αποκαλύπτει κάτι περισσότερο από αυτά που ήθελε η ίδια η εταιρία να μας δείξει σχετικά με την ολοκαίνουρια 8άρα, αλλά αυτό αλλάζει καθώς αυτό που βλέπεις στις φωτογραφίες, είναι το εσωτερικό του μεγάλου, πολυτελούς, Convertible – όχι αυτό της Coupe έκδοσης θα είναι διαφορετικό βέβαια.

Από αυτά που βλέπουμε, η καμπίνα της BMW 8-Series θα είναι ένα πολύ ευχάριστο μέρος για να περάσεις την ώρα σου. Διατηρεί κάποια χαρακτηριστικά σχεδιαστικά στοιχεία της φίρμας, όπως οι απολύτως οριζόντιες γραμμές, η μεγάλη κεντρική κονσόλα και η τοποθέτηση της οθόνης του συστήματος ψυχαγωγίας και ενημέρωσης σε αυτήν, αλλά εμπλουτίζεται με νέα – όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων που είδαμε πριν από μερικές εβδομάδες παραδείγματος χάριν.

Παρατηρούμε επίσης ότι παρά την “ψηφιακή επανάσταση” που λαμβάνει χώρα σε ολόκληρη τη βιομηχανία αυτοκινήτου, η BMW δεν νιώθει έτοιμη να πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων τα “συμβατικά” χειριστήρια και τα κουμπιά κι έτσι τόσο το ταμπλό όσο και η περιοχή γύρω από τον επιλογέα ταχυτήτων του αυτόματου κιβωτίου, είναι γεμάτη από αυτά. Βλέπουμε επίσης το τριάκτινο, πολυλειτουργικό τιμόνι με τα “αυτάκια” ακριβώς πίσω του καθώς και μία τόλμη, αν μου επιτρέπεται ο χαρακτηρισμός, όσον αφορά στην επιλογή του χρώματος του δερμάτινου σαλονιού. Περισσότερα θα δούμε και θα μάθουμε στις 15 Ιουνίου, οπότε και θα παρουσιαστεί επίσημα η ναυαρχίδα της γερμανικής φίρμας.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.