Το νέο, ριζοσπαστικό Lexus CT θα φέρει κάτι νέο στην κατηγορία.

Το Lexus CT βρίσκεται στην αγορά περισσότερα από 8 χρόνια τώρα και όταν παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης το 2010, ήταν το πρώτο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας που “φόρεσε” την spindle γρίλια της. Από τότε, έχει περάσει πολύς καιρός και το CT έχει “γεράσει”. Ο αντικαταστάτης του, όμως, ετοιμάζεται και όπως αναφέρει το μεγάλο αφεντικό των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων της Lexus, Pascal Ruch, θα είναι “κάτι διαφορετικό” για να αντιμετωπίσει προτάσεις του ανταγωνισμού με αξιώσεις.

Όπως είναι λογικό, το υψηλόβαθμο στέλεχος της φίρμας δεν αποκάλυψε πληροφορίες για το μοντέλο που αναμένεται να παρουσιαστεί μέσα στο 2019 ή το 2020. Ωστόσο, αγγλικό μέσο αναφέρει ότι κατά πάσα πιθανότητα, το Lexus CT θα μοιράζεται την ίδια TNGA αρχιτεκτονική με άλλα μοντέλα της Toyota και θα είναι διαθέσιμο με ένα ενδιαφέρον μίγμα powertrains – με αυτό το μίγμα να περιλαμβάνει αναμφίβολα τουλάχιστον ένα υβριδικό και, εκτός απροόπτου, ένα αμιγώς ηλεκτρικό powertrain.

“Ίσως πρέπει να σκεφτούμε μία διαφορετική προσέγγιση σε αυτή την κατηγορία. Ίσως ήρθε η ώρα να βρούμε κάτι νέο στο segment του CT.”

Δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ruch. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι είναι αυτό, με δεδομένη την τόλμη που επιδεικνύει η Lexus σχεδόν από την ίδρυση της.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.