Τηλέφωνο Land Rover. Σκληρό όσο και το ίδιο

Αυτή ήταν η ιδέα και η έμπνευση εκ μέρους της LAND ROVER για ένα κινητό τηλέφωνο που να ακολουθεί παντού το explorer της και άρα να είναι μονίμως “ετοιμοπόλεμο” και με σκληρά χαρακτηριστικά, όπως ακριβώς το ίδιο το μοντέλο. Έδωσε λοιπόν την εντολή και ξεκίνησε ήδη η παραγωγή του, με αρχή πωλήσεων από τον Απρίλιο. Οι πρώτες πληροφορίες “μιλάνε” για ένα κινητό με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά όπως αντοχή σε πολικό ψύχος και θερμοκρασίες ερήμου, αδιάβροχη προστασία σε νερό βάθους μέχρι δύο μέτρα ακόμη και αλμυρό νερό, ευκολία χειρισμού φορώντας ακόμη και χοντρά γάντια και φυσικά με άθραυστη οθόνη και με σύστημα προστασίας από κραδασμούς. Όσο για τα ενδότερα υπάρχει φυσικά σύστημα πλοήγησης, παγκόσμιος χάρτης, πυξίδα, αυτόματη κλήση S.O.S υπό προϋποθέσεις, πολύ δυνατός φακός και ειδική ενίσχυση σήματος ώστε να έχετε επικοινωνία σε μέρη όπου δεν είναι εύκολο με ένα άλλο κινητό τηλέφωνο. Επίσης, στους χάρτες περιλαμβάνονται όλες οι διαδρομές εκτός δρόμου και το που καταλήγουν ή σε ποιά ακριβώς περιοχή βρίσκονται ενώ στην οθόνη εμφανίζεται συνεχώς τόσο το τοπικό όσο και το παγκόσμιο δελτίο καιρού.


Όπως είναι φυσικό ένα τέτοιο τηλέφωνο θα χρειάζεται και μεγάλη ενέργεια για να μπορεί να ανταποκρίνεται σε όλα αυτά. Η μπαταρία του είναι 4000 mAh και υπάρχει και δεύτερη ρεζέρβα όπως υπάρχουν και μία σειρά αξεσουάρ που το συνοδεύουν και φυσικά δεν χρειάζεται να προσθέσουμε ότι δέχεται την εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων που κυκλοφορούν. Φθάνουμε στο τέλος και παραλίγο να ξεχάσουμε την τιμή του. Δεν ξέρω πολλά από κινητά τηλέφωνα αλλά με όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, η τιμή των 599 ευρώ νομίζω ότι είναι πολύ καλή. Άλλωστε είναι και επώνυμο ή καλύτερα συνώνυμο του διάσημου αυτοκινήτου.

Toυ Τριαντάφυλλου Τσουλφά

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.