Το Devel Sixteen κάνει ξανά την εμφάνιση του στο Dubai!

Την πρώτη φορά που είδαμε το Devel Sixteen πριν από 4 χρόνια ήταν ένα εντυπωσιακό μεν, κακοφτιαγμένο δε, πρωτότυπο. Κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα μετά το άρθρο που κάναμε για τον εξωφρενικό V16 με τα 4 turbos και τα 12.3 λίτρα χωρητικότητας όμως, το Sixteen κάνει ξανά την εμφάνιση του, καλύτερο από ποτέ και με περισσότερα στοιχεία.

Το όχημα που βλέπεις δεν είναι ακόμα να περάσει στην παραγωγή. Περιγράφεται ως “τελική έκδοση του πρωτότυπου” αλλά όπως είπαμε, είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από εκείνο που είδαμε πριν από 4 χρόνια. Όπως μαθαίνουμε, όταν έρθει η ώρα για να το δούμε έτοιμο για την παραγωγή, θα είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις: μία που θα κινείται από έναν V8 κινητήρα 2.000 ίππων, μία “αγωνιστική” έκδοση δρόμου με V8 κινητήρα και 3.000 ίππους και μία εξωγήινη έκδοση με τον quad-turbo V16 των 5.000 ίππων!

Το καλό είναι ότι η εξέλιξη του Devel Sixteen προχωρά. Το κακό είναι ότι ακόμα δεν είμαστε απολύτως σίγουροι ότι το τρελό αυτό δημιούργημα θα φτάσει στο σημείο να κυκλοφορεί. Πολλά πρωτότυπα έχουν παρουσιαστεί και χάθηκαν από προσώπου γης πριν προλάβουν να πατήσουν τις ρόδες τους στον δρόμο. Ελπίζουμε ότι το Devel Sixteen δεν θα ακολουθήσει αυτή την οδό.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.