Νέο Citroen C5 το 2020!

Η Linda Jackson οδηγεί την Citroen σε μία από τις πλέον δημιουργικές περιόδους της ιστορίας της σε μία προσπάθεια να ανακτήσει το χαμένο έδαφος στον τομέα των πωλήσεων. Είναι μία CEO που δεν μασάει τα λόγια της και συνήθως απαντά με ευθύ τρόπο οπότε κάθε φορά που μιλά, προκύπτει κάποια είδηση. Όπως τώρα για παράδειγμα που αποκάλυψε ότι εντός του 2020 θα παρουσιαστεί η 3η γενιά του Citroen C5, ενώ δύο χρόνια νωρίτερα, θα λανσαριστεί στην αγορά το μεγάλο SUV της Γαλλικής εταιρίας.

“Εξαιτίας του διαχωρισμού της DS, κάποια σχετικά μικρά κενά έχουν προκύψει στην γκάμα μας.”

Δήλωσε η Jackson, προσθέτοντας ότι σύντομα, αυτά τα κενά θα καλυφθούν. Επίσης, είπε ότι το επερχόμενο C5 Aircross, το SUV που θα έρθει στα τέλη του 2018 στην Ευρώπη, θα χρησιμοποιεί για πρώτη φορά το νέο σύστημα ανάρτησης. Ένα σύστημα που λειτουργεί με υδραυλικά stops, αντικαθιστά το βαρύ, υδροπνευματικό σύστημα της εταιρίας και θα παραμείνει αποκλειστικό σε μοντέλα του PSA Group, αφού είναι μία τεχνολογία που δεν θα περάσει στην Opel.

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.