Ηλεκτρικό Skoda Citigo buggy; Γιατί όχι;

Αλλά ακόμα και να ήθελες να το αγοράσεις, δεν μπορείς αφού αυτό είναι το τελευταίο project 22 μαθητευόμενων μηχανικών της Skoda και προφανώς, δεν πωλείται. 22 17χρονοι/ες και 18χρονοι/ες “επένδυσαν” περί τις 1.500 εργατοώρες για να μετατρέψουν ένα απλό και ταπεινό Skoda Citigo σε αυτό που βλέπεις: το Skoda Element.

Το buggy δεν διαθέτει οροφή, δεν έχει πίσω καθίσματα, έχει σημαντικά τροποποιημένα πλαϊνά και φυσικά, όπως είπαμε, είναι ηλεκτρικό αφού κινείται από έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 82 ίππων.

Αυτό δεν είναι το πρώτο project του είδους για την Skoda. Να θυμίσουμε ότι το 2014, μία ομάδα μαθητευόμενων κατασκεύασαν μία διθέσια έκδοση του Citigo, το 2015 ανέλαβαν να κάνουν το Fabia pick-up και το 2016, το Rapid Spaceback έγινε coupe. Φέτος ένα Citigo και πάλι μετατράπηκε σε ηλεκτρικό buggy και ποιός ξέρει τι θα μας παρουσιάσει η εταιρία του χρόνου. Ενδιαφέροντα projects για να μαθαίνουν οι νέοι και να βλέπουμε εμείς.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.