0-100 σε 5.8” και αυτονομία 345 χλμ. για το Tesla Model 3

Όταν μιλάμε για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό πολλών είναι η Tesla. Κάτι το Model S που έφερε τα πάνω-κάτω και έκανε πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες να τρέχουν κυριολεκτικά και μεταφορικά, κάτι ο ιδιοφυής και χαρισματικός Elon Musk που βρίσκεται στο τιμόνι της, η Tesla έχει καθιερωθεί στην ευρύτερη κατηγορία των EV και σκοπεύει να ενδυναμώσει τη θέση της με το επερχόμενο Model 3.

Το Model 3 για το οποίο διέρρευσαν ορισμένες πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες όπως για παράδειγμα ότι ολοκληρώνει το sprint στα 96 km/h σε μόλις 5.6 δευτερόλεπτα (κι έτσι το 0-100 γίνεται κατά προσέγγιση 0.1-0.2 δευτερόλεπτα αργότερα) και ότι προσφέρει αυτονομία της τάξης των 345+ χιλιομέτρων. Ο συγκριτικός πίνακας αποκαλύπτει επίσης ότι ο χώρος αποσκευών του Model 3 δεν ξεπερνά τα 400 λίτρα, το ταμπλό του δεν διαθέτει 2 οθόνες όπως αυτό του Model S, αλλά 1 και ότι το baby-Tesla δεν θα προσφέρει περισσότερες από 100 διαμορφώσεις – ενώ το Model S “θαμπώνει” τους υποψήφιους πελάτες με περισσότερες από 1.500!

Κάτι ακόμα που έχει ενδιαφέρον, είναι η φήμη που συνοδεύει την διαρροή του πίνακα που βλέπεις. Λέγεται ότι ο πίνακας αυτός (θα) χρησιμοποιείται από τους πωλητές για να ωθούν τους υποψήφιους πελάτες προς το Model S “ρίχνοντας” το Model 3 όμως αυτό δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί. Σε κάθε περίπτωση, το Model 3 θα παρουσιαστεί στην τελική του μορφή τον ερχόμενο Ιούλιο, οπότε περισσότερα θα γνωρίζουμε τότε.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.