Τον Σεπτέμβριο το νέο (και αγριεμένο) Nissan Leaf

Πολλά επίθετα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την περιγραφή του σχεδιασμού του τρέχοντος Nissan Leaf, αλλά το “άγριος” δύσκολα θα ήταν ένα από αυτά. Όχι για πολύ όμως, αφού η Nissan ξεκίνησε την καμπάνια που θα μας οδηγήσει με απόλυτη βεβαιότητα στην παρουσίαση του νέου Leaf. Αυτή θα γίνει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, όμως μέχρι τότε θα δούμε αρκετές teaser φωτογραφίες και αυτή που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία είναι η πρώτη.

Αν ψάξει κανείς για εμπνεύσεις για τον σχεδιασμό του νέου Nissan Leaf, δεν θα χρειαστεί να κοιτάξει πέρα από το IDS Concept και φυσικά, το νέο Micra. Βελτιωμένος όμως δεν είναι μόνο ο σχεδιασμός. Για την επόμενη γενιά του hatchback μηδενικών εκπομπών, η Nissan αναμένεται να προσφέρει και βελτιωμένα χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η Ιαπωνική εταιρία θα δίνει την επιλογή ανάμεσα σε δύο (τουλάχιστον) μπαταρίες, με την μεγαλύτερη από αυτές να διπλασιάζει την χωρητικότητα της τρέχουσας μπαταρίας 30 kWh του Leaf και να αυξάνει την αυτονομία του ηλεκτρικού μοντέλου στα 500 χιλιόμετρα! Να τονίσω όμως ότι όλα αυτά είναι σε αυτό το σημείο απλά εικασίες. Για επιβεβαιωμένες, επίσημες πληροφορίες, θα πρέπει να περιμένουμε αφού όπως καταλαβαίνεις η καμπάνια της Nissan για το νέο Leaf θα είναι μακρά…

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.