Η Porsche γιορτάζει την 911 υπ’ αριθμόν 1.000.000

“Είναι το αρχέτυπο sports car για καθημερινή οδήγηση και ένα είδωλο του στυλ που αδιαμφισβήτητο ως το πρόσωπο και η καρδιά της Porsche: η 911” μας λέει η Γερμανική εταιρία που γιορτάζει την κατασκευή της εκατομμυριοστής 911. Το ειδικό αυτό μοντέλο που κύλισε τις ρόδες του από την γραμμή παραγωγής στο Zuffenhausen είναι βαμμένο σε “Irish Green” χρώμα και εφοδιασμένο με διάφορα αποκλειστικά χαρακτηριστικά-φόρο τιμής στην πρώτη 911 του 1963 όπως το τιμόνι με τις ξύλινες επενδύσεις και το κλασικό σήμα από τη δεκαετία του ’60.

“Πριν από 54 χρόνια έκανα τα πρώτα μου ταξίδια στον Grossglockner High Alpine Road με τον πατέρα μου. Το αίσθημα του να είσαι μέσα σε μία 911 είναι τόσο απολαυστικό τώρα όσο ήταν τότε. Αυτό είναι επειδή η 911 έχει εξασφαλίσει ότι οι βασικές αξίες της μάρκας είναι τόσο οραματικές όσο ήταν στην πρώτη Porsche 356/1 του 1948.”

Δήλωσε ο Wolfgang Porsche που συμμετείχε στην εξέλιξη της 911 από την πρώτη ημέρα! Σύμφωνα με την Γερμανική εταιρία, ένας ακόμα παράγοντας που κάνει την 911 να ξεχωρίζει, είναι η ποιότητα του τελικού προϊόντος. Εκτός του ότι η εταιρία βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις ερευνών όπως η “Initial Quality Study” της J.D. Power, υπολογίζεται ότι περίπου το 70% των 911 που έχουν πωληθεί από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του μοντέλου, βρίσκονται ακόμα στους δρόμους. Ένα εντυπωσιακό ποσοστό που δείχνει τόσο την ποιότητα του αυτοκινήτου όσο και το πάθος που εμπνέει στον κόσμο.

Πριν κλείσουμε, να σημειώσουμε ότι η εκατομμυριοστή 911 θα παραμείνει στην κατοχή της Porsche. Πριν ενταχθεί στην συλλογή του Porsche Museum, θα κάνει μία παγκόσμια περιοδεία που περιλαμβάνει τα Highlands της Σκωτίας, το Nurburgring, τις Η.Π.Α., την Κίνα “και παραπέρα”.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.