Αυτή είναι η BMW M2 facelift

Νωρίτερα από το αναμενόμενο βρήκαν τον δρόμο τους για το διαδίκτυο οι πρώτες εικόνες της ανανεωμένης BMW M2. Ακολουθώντας τα χνάρια των μεγαλύτερων αδερφών της (βλ. M3 και M4), το facelift που υπέστη η M2 για να παραμείνει “φρέσκια” είναι τόσο διακριτικό που πλησιάζει στο απαρατήρητο.

Στο εμπρός μέρος, παρατηρούμε ότι τα LED φωτιστικά σώματα και πιο συγκεκριμένα τα γραφικά εντός τους είναι ελαφρώς πιο επιθετικά με τα χαρακτηριστικά “angel eyes” της φίρμας να αφήνουν πίσω τους το κυκλικό σχήμα για κάτι πιο γωνιώδες και “ανοιχτό”. Στο ίδιο μήκος κύματος κυμαίνονται και οι αλλαγές στο πίσω μέρος. Ελαφρώς διαφορετικά φωτιστικά σώματα και τίποτε άλλο. Τουλάχιστον τίποτα που να παρατηρήσαμε.

Η μεγαλύτερη αλλαγή, μάλλον βρίσκεται στο εσωτερικό, όπου ο διάκοσμος μπορεί να είναι σχεδόν ίδιος αλλά το iDrive σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης της BMW θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση. Φυσικά, εφόσον δεν υπάρχουν φωτογραφίες από την καμπίνα, δεν μπορούμε να ξέρουμε.

Στα μηχανικά δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές. Ο 3-λιτρος εξακύλινδρος εν σειρά με τα δύο turbos θα διατηρήσει την θέση του κάτω από το καπό και μάλλον θα συνεχίσει να αποδίδει 370 άλογα και 465 Nm ροπής. Ίσως να γίνουν κάποιες μικροαλλαγές στο στήσιμο της M2 αλλά για κάτι δραστικά διαφορετικό, θα πρέπει να περιμένουμε την M2 CS που κατά πάσα πιθανότητα, θα λανσαριστεί στην αγορά εντός του 2018. Για περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση που λογικά δεν θα αργήσει πολύ.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.