Τεχνολογία PSA για το επόμενο Opel Corsa

Μέχρι τώρα, η Opel χρησιμοποιούσε τεχνολογία προερχόμενη από την General Motors στο Corsa της και οι πληροφορίες που έδινε η Γερμανική εταιρία σχετικά με την επόμενη γενιά του δημοφιλούς sub-compact άφηναν να εννοηθεί ότι αυτό θα συνεχιστεί. Όμως η εξαγορά της Opel από το PSA Group και οι διεργασίες των τελευταίων μηνών άλλαξαν τα σχέδια. Εκπρόσωπος της Opel επιβεβαίωσε δημοσίευμα Γερμανικής εφημερίδας που έκανε λόγο για χρήση τεχνολογίας της PSA στο νέο Corsa.

Περισσότερες πληροφορίες για την έκταση της συνεργασίας των δύο εταιριών στο συγκεκριμένο μοντέλο δεν έχουμε αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έγινε για να αρχίσουν ήδη από αυτή τη γενιά να δημιουργούνται οικονομίες κλίμακας και κατά συνέπεια, προϋποθέσεις για μεγαλύτερα κέρδη.  Έτσι, είναι λογικό να περιμένουμε ότι το νέο Opel Corsa θα μοιράζεται κάποια εξαρτήματα με το νέο Peugeot 208 για παράδειγμα που έχει ξεκινήσει δοκιμές πριν το φημολογούμενο λανσάρισμά του στην αγορά στις αρχές του 2018. Όσο για το Opel Corsa; Το πλάνο υπό General Motors έλεγε ότι θα κάνει ντεμπούτο εντός του 2018 αλλά η μετάβαση στην εποχή PSA σίγουρα θα επιφέρει κάποια καθυστέρηση.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.