Όταν μία stock Porsche Cayenne diesel τράβηξε ένα Airbus A380!

Η Porsche Cayenne κατάφερε να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness επιδεικνύοντας την ίδια ώρα τις ικανότητές της. Μία απολύτως standard Cayenne S Diesel, κινούμενη από έναν 4.1 λίτρων, twin-turbo V8 πετρελαιοκινητήρας, απόδοσης 385 ίππων και πολύ πιο σημαντικά, 850 Nm ροπής, τράβηξε ένα θηριώδες Airbus A380 της Air France για 42 μέτρα! Αν δεν σου λέει τίποτα το μοντέλο αεροσκάφους, να σου πω ότι πρόκειται για ένα αεροπλάνο μήκους 73 μέτρων και βάρους 285 τόνων που μπορεί να μεταφέρει έως και 516 επιβάτες!

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ενώ συνήθως τα ρεκόρ καταρρίπτονται με μικρή διαφορά, η Porsche απλά διέλυσε την προηγούμενη επίδοση – το 2013, ένα Nissan Patrol τράβηξε αεροσκάφος βάρους 170 τόνων. Επίσης, να αναφέρω ότι η Porsche επανέλαβε το ρεκόρ που η ίδια έκανε, με μία Cayenne Turbo S! Και στις δύο περιπτώσεις, πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου ήταν ο Richard Payne, ένας τεχνικός της Porsche Μ. Βρετανίας, ο οποίος δήλωσε:

“Συνήθως δεν προσπαθούμε τόσο να τεστάρουμε τα όρια των αυτοκινήτων μας αλλά νομίζω σήμερα πλησιάσαμε πολύ. Καταλάβαινα ότι δούλευε σκληρά, αλλά η Cayenne δεν παραπονέθηκε και απλά έκανε την δουλειά της. Οι καθρέφτες μου ήταν γεμάτοι Airbus – κάτι που είχε ενδιαφέρον! Τα αυτοκίνητά μας μπορούν να ξεπεράσουν τις προσδοκίες των πελατών. Είναι σχεδιασμένα να αντέχουν!”

Εμείς τι άλλο να πούμε από συγχαρητήρια και εις ανώτερα(;).

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.