Η Nissan δίπλα στους ιδιοκτήτες κλασικών μοντέλων της

Η Ιαπωνική εταιρία δηλώνει έμπρακτα τη στήριξή της στους ιδιοκτήτες κλασικών μοντέλων της ξεκινώντας το λεγόμενο “Heritage Parts Program”. Το τμήμα αυτό της Nissan, θα αποτελεί μέρος της Nismo και θα παρέχει επίσημα ανταλλακτικά για πολλά κλασικά μοντέλα. Το πρώτο από αυτά, θα είναι το θρυλικό R32 GT-R όμως η Nissan δεν θα σταματήσει εκεί.

Το πρόγραμμα ξεκινά επίσημα το φθινόπωρο που μας έρχεται και ενώ ξεκινά με το R32 GT-R μόνο, αργότερα θα προστεθούν κι άλλα μοντέλα στον “κατάλογο”. Στο κάτω-κάτω, δεν είναι και λίγα τα κλασικά Nissan που συντηρούνται είτε με κόπο και πολύ ψάξιμο από τους ιδιοκτήτες τους, είτε με ανταλλακτικά που παράγουν aftermarket εταιρίες. R33 και R34 GT-R, 300ZX, ολόκληρη η σειρά Z και πολλά άλλα αναπόφευκτα θα ενταχθούν στο Heritage Parts Program ώστε οι ιδιοκτήτες τους να απολαμβάνουν την εργοστασιακή υποστήριξη που τους αξίζει.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.