Το πρώτο ηλεκτρικό Volvo στην παραγωγή το 2019!

Η Volvo άδραξε την ευκαιρία και ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της έκθεσης αυτοκινήτου της Σαγκάη ότι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητό της θα κατασκευάζεται στην Κίνα και θα κυκλοφορήσει στις αγορές του κόσμου εντός του 2019! Η απόφαση αυτή της Σουηδικής εταιρίας υπογραμμίζει τον κεντρικό ρόλο που θα παίξει η Κίνα στο μέλλον τόσο ως αγορά όσο και ως “παραγωγός”.

“Η Volvo υποστηρίζει πλήρως την απόφαση της Κινεζικής κυβέρνησης για καθαρότερο αέρα όπως αυτή εκφράστηκε στο τελευταίο πενταετές πλάνο. Ευθυγραμμίζεται πλήρως με τις δικές μας αξίες για την προστασία του περιβάλλοντος, την ποιότητα και την ασφάλεια.

Πιστεύουμε ότι η ηλεκτροποίηση είναι η απάντηση για βιώσιμη κινητικότητα.”

Δήλωσε ο CEO της Volvo, Hakan Samuelsson. Η εταιρία στην ανακοίνωσή της λέει ότι το ολοκαίνουριο ηλεκτρικό μοντέλο θα χρησιμοποιεί την Compact Modular Architecture, που σημαίνει ότι πρόκειται για ένα μικρότερο σε μέγεθος αυτοκίνητο. Δεν γνωρίζουμε όμως αν θα ενταχθεί στην σειρά 40 ή αν θα είναι ένα εντελώς ξεχωριστό μοντέλο.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.