Η Audi επιβεβαιώνει τα Q4 και Q8

Ήταν τόσο αναμενόμενο που δεν ξέρω αν αποτελεί νέο. Όπως και να έχει, η Audi επιβεβαίωσε ότι σκοπεύει να επεκτείνει την γκάμα της “Q” οικογένειας οχημάτων της με δύο νέες προσθήκες: το Q8 του οποίου η παραγωγή θα ξεκινήσει στην Bratislava της Σλοβακίας το 2018 και το Q4 που θα κατασκευάζεται στο Gyor της Ουγγαρίας από το 2019.

“Θα ενσωματώσουμε δύο εντελώς νέα Q μοντέλα στο υπάρχον δίκτυο παραγωγής και κατά συνέπεια, θα αυξήσουμε την ανταγωνιστικότητά μας σε μία εξαιρετικά σημαντική κατηγορία.”

Δήλωσε ο Hubert Waltl, μέλος του Δ.Σ. της Audi για την παραγωγή και τα logistics. Η ίδια η εταιρία αναφέρει ότι το Q8 “συνδυάζει την ευρυχωρία με τον προκλητικό σχεδιασμό και προσφέρει τις τελευταίες τεχνολογίες υποβοήθησης και συστήματα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης” ενώ για το Q4, λέει ότι “θα τοποθετηθεί ανάμεσα στο Q3 και το Q5” και πως θα είναι “πολύ sporty”. Εμείς με τη σειρά μας, μπορούμε να υποθέσουμε ότι δεν θα έχουμε κάποια σημαντική έκπληξη όσον αφορά στα μηχανικά. Η λογική λέει ότι θα γίνει χρήση υπαρχόντων αρχιτεκτονικών και συνδυασμών κινητήρων-κιβωτίων αλλά για αυτά, θα έχουμε χρόνο να μιλήσουμε στο προσεχές μέλλον.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.