Η Skoda παρουσιάζει το εσωτερικό του μέλλοντος

Έχει περάσει κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα από τότε που η Skoda μας έδωσε την πρώτη γεύση για το επερχόμενο ηλεκτρικό SUV της και τώρα, μας δείχνει το εσωτερικό του. Να θυμίσω –επειδή έχει σημασία– ότι το Vision E, όπως θα ονομάζεται το πρωτότυπο τουλάχιστον, είναι ένα ηλεκτρικό coupe-SUV με αυτονομία της τάξης των 500 χιλιομέτρων και δυνατότητες αυτόνομης οδήγησης “3ου επιπέδου”.

Το εσωτερικό του φιλοξενεί αυστηρά 4 άτομα με τον σχεδιασμό της καμπίνας να κυμαίνεται σε μινιμαλιστικά μονοπάτια με ελάχιστα φυσικά χειριστήρια. Η λειτουργία των περισσοτέρων συστημάτων γίνεται μέσα από τις διάφορες οθόνες με τις οποίες εξοπλίζεται το Vision E, ενώ στις πόρτες οι επιβάτες θα βρούνε μία ενσωματωμένη θήκη που θα φορτίζει επαγωγικά το κινητό τους. Όταν ανοίγουν οι πόρτες του πρωτότυπου SUV της Skoda προσφέρουν ένα τεράστιο άνοιγμα για την είσοδο/έξοδο των επιβατών εξαιτίας της απουσίας B-pillar ενώ το άνοιγμα τους δίνει σήμα για την αυτόματη μετακίνηση των καθισμάτων προς τα έξω ώστε να “υποδεχθούν” τους επιβάτες. Τα καθίσματα επιστρέφουν στην αρχική τους θέση μόλις οι ηλεκτρικές πόρτες κλείσουν.

Περισσότερες πληροφορίες –καθώς και φωτογραφίες– θα έχουμε με την παρουσίαση του αυτοκινήτου σε δύο περίπου εβδομάδες, στην έκθεση της Σαγκάη.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.