Διέρρευσε το Peugeot 308 facelift

Με τους ανταγωνιστές του στην κατηγορία είτε να έχουν ανανεωθεί (Golf, Leon) είτε να έχουν αλλάξει γενιά (Megane), ήταν αναμενόμενο ότι το Peugeot 308 θα έκανε ένα μικρό facelift. Δεν ήταν αναμενόμενη όμως μία διαρροή τόσο νωρίς, αφού περιμέναμε ότι το Γαλλικό hatchback θα παρουσιαστεί επίσημα τον ερχόμενο Ιούνιο ή λίγο αργότερα ώστε το ντεμπούτο του να γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο. Όπως και να έχει, μερικές φωτογραφίες του ανανεωμένου Peugeot 308 βρήκαν τον δρόμο τους για το διαδίκτυο και μας δίνουν την ευκαιρία να παίξουμε το “βρες τις διαφορές”.

Η πιο σημαντική και πιο εμφανής διαφορά έχει να κάνει με την γρίλια που εμφανίζεται με διαφορετικό σχήμα και νέο πλέγμα. Αυτήν πλαισιώνουν τα ελαφρώς διαφοροποιημένα εμπρός φωτιστικά σώματα που διαθέτουν πλέον νέα LED φώτα ημέρας σε συνεχόμενη γραμμή αντί των μεμονωμένων στοιχείων του προ-facelift μοντέλου. Επίσης, οι σχεδιαστές της Peugeot τροποποίησαν τον προφυλακτήρα αυξάνοντας το μέγεθος των αεραγωγών και το design των φώτων ομίχλης. Στο πίσω μέρος, το παιχνίδι γίνεται λίγο πιο δύσκολο αφού με εξαίρεση τα φωτιστικά σώματα με τα νέα γραφικά, δεν είναι εύκολο να διακρίνουμε αλλαγές και ο φωτισμός και το μέγεθος της φωτογραφίας δεν βοηθά ιδιαίτερα το έργο μας.

Όσον αφορά στο εσωτερικό δε, φαίνεται ότι το ανανεωμένο 308 δεν θα εξοπλιστεί με την δεύτερη γενιά του i-Cockpit που μας ενθουσίασε στο νέο 3008. Έτσι, το Γαλλικό hatcback θα συνεχίσει με τα αναλογικά όργανα – εκτός και αν ο ψηφιακός πίνακας οργάνων διατίθεται μέσω του καταλόγου του extra εξοπλισμού όπως γίνεται στην πλειοψηφία του ανταγωνισμού. Τέλος, το γεγονός ότι έχουμε να κάνουμε με φωτογραφίες, σημαίνει ότι δεν έχουμε πληροφορίες για τα μηχανικά του μοντέλου. Γι’ αυτά θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίαση.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.