Φυσικά το ποδήλατο της Bugatti στοιχίζει περισσότερο από ένα αυτοκίνητο!

Γνωρίζω ότι ένα ποδήλατο μπορεί να είναι ακριβό… ορισμένες φορές πολύ ακριβό. Γνωρίζω επίσης πως το σήμα της Bugatti μπορεί να επιφέρει τεράστια αύξηση στην τιμή ακόμα και του πιο “ταπεινού” προϊόντος. Την έχουν αυτή την ιδιότητα τα σήματα “δυνατών” brands. Όμως δεν μπορώ να χωνέψω το γεγονός ότι ένα ποδήλατο κοστίζει περίπου 37.000 ευρώ! Θα μου πεις τώρα εσύ (και θα έχεις δίκιο): Κάτσε ρε Αλέξανδρε. Τα 37.000 ευρώ για ένα ποδήλατο είναι εξωφρενική τιμή και τα εκατομμύρια που κοστίζουν κάποια αυτοκίνητα δεν είναι; Για να σου απαντήσω: και τα δύο είναι!

Το ποδήλατο που βλέπεις στην κεντρική φωτογραφία είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της Bugatti με την Γαλλική εταιρία κατασκευής ποδηλάτων PG. Ο βασικός λόγος για τον οποίο κοστίζει σχεδόν €37.000, είναι επειδή ζυγίζει μόλις λιγότερα από 5 κιλά. Για την ακρίβεια, 4.98! Όπως μπορείς να φανταστείς, τα ανθρακονήματα που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή του ποδηλάτου παίζουν τον ρόλο τους στην διαμόρφωση της τιμής… Όπως και το γεγονός ότι θα κατασκευαστούν μόλις 667 κομμάτια για ολόκληρο τον κόσμο. Το μειονέκτημα (εκτός από την τιμή προφανώς) είναι πως το ποδήλατο “δεν προορίζεται για χρήση σε δημόσιους δρόμους”!

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.