Συμμορία σχεδίαζε να κλέψει τα λείψανα του Enzo Ferrari!

Οι Ιταλικές αρχές κατάφεραν να αποσοβήσουν το σχέδιο μίας συμμορίας για την κλοπή των λειψάνων του Enzo Ferrari από την τελευταία κατοικία του στα κοιμητήρια San Cataldo της Modena. Σύμφωνα με ανακοίνωσε που δόθηκε στη δημοσιότητα, η συμμορία σκόπευε να κλέψει το φέρετρο του Enzo, να διαφύγει στα Απέννινα Όρη και να απαιτήσει λύτρα είτε από την οικογένεια του Ferrari, είτε από την εταιρία για την επιστροφή του!

Ευτυχώς, η τοπική διεύθυνση οργανωμένου εγκλήματος ζήτησε την παρέμβαση του Ιταλικού στρατού και της Αστυνομίας και έπειτα από μία σειρά εφόδων σε ολόκληρη την χώρα, έγιναν 34 συλλήψεις. Να σημειώσουμε ότι οι “Anonima Sequestri” όπως ονομάζεται η συμμορία διατηρούν δραστηριότητες στον χώρο του λαθρεμπορίου όπλων και τα ναρκωτικά, με την βάση τους να είναι στο Orgosolo της Σαρδηνίας και “παραρτήματα” στην Εμίλια, την Λομβαρδία, το Βένετο και την Τοσκάνη.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.