Το πρώτο teaser του μεγάλου SUV της Seat

Η Seat δεν φαίνεται να έχει διάθεση να σταματήσει. Έπειτα από την παρουσίαση του “μεσαίου” Ateca τον Φεβρουάριο του 2016 και την επίσημη ανακοίνωση του “μικρού” Arona που θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή φέτος, η Ισπανική εταιρία αποφάσισε να εμπλουτίσει την γκάμα των SUV της και με μία ναυαρχίδα.

Το τρίτο μοντέλο, θα τοποθετηθεί πάνω από το Ateca, θα είναι διαθέσιμο τόσο ως 5-θέσιο όσο και ως 7-θέσιο και θα λανσαριστεί στην αγορά το 2018. Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Seat, το νέο SUV θα βασίζεται στην MQB A2 πλατφόρμα του Volkswagen Group και με δεδομένο ότι το εργοστάσιο στην Ισπανία λειτουργεί σχεδόν στο μέγιστο των δυνατοτήτων του, θα κατασκευάζεται στην μονάδα της Volkswagen στο Wolfsburg.

“Αυτό το μοντέλο θα φέρει νέους πελάτες σε εμάς, θα ενισχύσει την εικόνα της εταιρίας και θα έχει σημαντικές επιπτώσεις στην δυνατότητά μας να δημιουργούμε περιθώρια κέρδους. Θα σχεδιαστεί στην Βαρκελώνη και θα κατασκευάζεται στη Γερμανία. Με την παραγωγή του νέου SUV στο Wolfsburg, στην καρδιά του Group, θα ενισχυθούν και οι δεσμοί μεταξύ Seat και Volkswagen.”

Δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρίας, Luca de Meo. Για περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να περιμένουμε καθώς είναι πολύ νωρίς ακόμα.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.