Η Porsche 911 αναβαθμίζεται με το Performance Pack

Η νέα Porsche 911 θα λανσαριστεί στην αγορά εντός του 2018 αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Γερμανική εταιρία θα παραμελήσει την υπάρχουσα γενιά του εμβληματικού μοντέλου της. Γι’ αυτό, αποφάσισε να προσφέρει ορισμένες νέες επιλογές στην 991, καθιστώντας την ακόμα πιο ελκυστική γι’ αυτούς που δεν επιθυμούν να περιμένουν την επόμενη γενιά.

Η σημαντικότερη επιλογή, είναι αυτή του Performance Pack που χαρίζει την μεγαλύτερη ιπποδύναμη της 911 GTS και στις “απλές” 911, χωρίς όμως τις υπόλοιπες αναβαθμίσεις. Το πακέτο αυξάνει την ιπποδύναμη των 911 S, 4S και Targa 4S κατά 30 άλογα χάρη στα μεγαλύτερα turbos και το sport σύστημα εξάτμισης (συνολική ιπποδύναμη: 450 άλογα) ενώ περιλαμβάνει και βελτιωμένη ψύξη για τα φρένα. Το πακέτο κοστίζει κάτι περισσότερο από €10.000 για τα μοντέλα με το μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων ενώ η Porsche ανακοίνωσε ότι θα μπορεί να τοποθετηθεί και εκ των υστέρων στις υπάρχουσες 911 S, αρκεί να είναι εξοπλισμένες με το Sport Chrono πακέτο.

Κατά τα άλλα, το αναβαθμισμένο λογισμικό Porsche Connect Plus επιτρέπει μεταξύ άλλων το streamάρισμα μουσικής ή την δημιουργία Wi-Fi hotspot ενώ πελάτες στην Ιαπωνία και την Κίνα έχουν πρόσβαση σε “concierge” που τους κλείνει πτήσεις, ξενοδοχεία ή τραπέζια σε εστιατόρια! Τέλος, οι υποψήφιοι αγοραστές έχουν πρόσβαση σε ορισμένα νέα χρώματα και φινιρίσματα, τις μαύρες απολήξεις της εξάτμισης καθώς και τα μαύρα roll-hoops για τις 911 Targa.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.