Νέο Νissan Micra. «Επισκέπτεται» τον Λευκό Πύργο

Το Σάββατο 18 Μαρτίου, υπάρχει ένας ακόμα λόγος για να κάνετε τον περίπατό σας στον Λευκό Πύργο: το νέο Nissan Micra! Συγκεκριμένα, η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, ως μια εκ των χορηγών της εκδήλωσης που θα πραγματοποιήσει η παγκόσμια ομάδα ορεινής ποδηλασίας SMF Team, το Σάββατο 18 Μαρτίου (13:00 – 18:00), στον  χώρο του Λευκού Πύργου,    εξασφάλισε και την παρουσία του άρτι αφιχθέντος νέου Micra, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να το δουν, για πρώτη φορά, από κοντά. Τώρα, στην πέμπτη γενιά του, το νέο αυτό αυτοκίνητο αποτελεί μια τεράστια εξέλιξη σε σχέση με τον προκάτοχό του σφραγίζοντας την θρυλική πορεία του μοντέλου από το 1983, όπου και ξεκίνησε να διατίθενται στην Ευρώπη. Το νέο Micra είναι μεγαλύτερο, φαρδύτερο και χαμηλότερο από  τους προκατόχους του και έχει επανατοποθετηθεί στην καρδιά της άκρως ανταγωνιστικής κατηγορίας B – hatchback στην Ευρώπη. Σημειώνεται  πως η Nissan θα προσφέρει το νέο MICRA μέχρι και το τέλος Απριλίου, με μια δελεαστική έκπτωση που διαμορφώνεται ως εξής:

  • Μείον 600€ στις εκδόσεις με τους κινητήρες 1.0 (73hp) και turbo9 (90hp) λίτρων βενζίνης. Κατά συνέπεια, οι τιμές για τις προαναφερόμενες εκδόσεις ξεκινούν από 12.090€ και 13.490€ αντίστοιχα.
  • Μείον 300€ για τις εκδόσεις με τον κινητήρα 1.5 (90hp) diesel. Κατά συνέπεια, η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινά από τις 14.890€.

 

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.