Ξεκίνησαν οι παραδόσεις της Bugatti Chiron

Bugatti Chiron Molsheim

Ακριβώς έναν χρόνο μετά το ντεμπούτο της εξωπραγματικής Bugatti Chiron, η Γαλλική εταιρία άνοιξε τις πύλες του “Atelier” για την παράδοση των πρώτων αυτοκινήτων στους ιδιοκτήτες τους. Όπως αναφέρει η εταιρία, “τρία από τα πιο ισχυρά, πιο γρήγορα, πιο πολυτελή και πιο exclusive super sports car παραγωγής ξεκινούν το ταξίδι προς τους ιδιοκτήτες τους στην Ευρώπη και τη Μ. Ανατολή. Είναι οι πρώτες από τις 70 που θα κατασκευαστούν στο εργοστάσιο της Bugatti φέτος ενώ μία ακόμα θα παρουσιαστεί στον ιδιοκτήτη της κατά τη διάρκεια της έκθεσης της Γενεύης.

Να θυμίσω ότι το θηρίο των 1.500 ίππων και 1.600 Nm ροπής που είναι σε θέση να ολοκληρώσει την δοκιμασία του 0-400-0 σε λιγότερο από 1 λεπτό (!!!!), κατασκευάζεται όπως είπαμε στο Atelier από μία ομάδα 20 ανθρώπων. Από την ημέρα που ο πελάτης θα διαμορφώσει την δική του Chiron, χρειάζονται 6-9 μήνες για την ολοκλήρωση του αυτοκινήτου – αναλόγως του τι θα επιλεχθεί από πλευράς υλικών, χρωμάτων κ.ο.κ. Περιττό να αναφέρω ότι τα standards όσον αφορά στην ποιότητα του τελικού προϊόντος, είναι ανάλογα των 2.4 εκατομμυρίων ευρώ (τουλάχιστον) που πρέπει να αποχωριστεί ο πελάτης για να την αποκτήσει. Αυτό σημαίνει ότι για κάθε αυτοκίνητο που θεωρητικά είναι έτοιμο, πρέπει να συμφωνήσουν οι επικεφαλείς πωλήσεων, ποιότητας και εξυπηρέτησης πελατών αλλά και ο Christophe Piochon που είναι υπεύθυνος για την παραγωγή και τα logistics.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.