Νέο Renault Clio Business. Βοηθός του επαγγελματία

Με βάση το δημοφιλές Clio, η Renault δημιούργησε την επαγγελματική έκδοση CLio PRO+, η οποία προσφέρει μια νέα εναλλακτική στο επαγγελματικό αυτοκίνητο, όπου η άνεση και η ευελιξία του δημοφιλούς μοντέλου συνδυάζονται ιδανικά με τις αυξημένες μεταφορικές ικανότητες. Σήμερα με το Clio Business η Renault προχωρά ένα βήμα παραπέρα παρουσιάζοντας μια νέα προσέγγιση στο επαγγελματικό αυτοκίνητο. Το Clio Business συνεχίζει να διαθέτει τα χαρακτηριστικά που συνετέλεσαν στην επιτυχία του Clio Pro+ (δυναμική εμφάνιση, ανοικτά πίσω πλαϊνά τζάμια, κορυφαία οδική συμπεριφορά, ωφέλιμος όγκος 1m3), διαθέτοντας επιπλέον –για πρώτη φορά σε επαγγελματικό όχημα- εξοπλισμό, φινίρισμα και δυνατότητες προσωποποίησης που συναντά κανείς μόνο σε πλήρως εξοπλισμένες επιβατικές εκδόσεις μοντέλων.

 

Απόδοση με.. στυλ

Εφοδιασμένο με το σύστημα πολυμέσων Media NAV Evo με πλοήγηση, οθόνη αφής 7’’ και το σύστημα ECO2, το Clio Business δίνει τη δυνατότητα στον επαγγελματία να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό του με τον πλέον αποδοτικό τρόπο τόσο σε επίπεδο χρόνου μετακινήσεων, όσο και οικονομίας στην κατανάλωση καυσίμου. Το σύστημα πλοήγησης με 3D απεικόνιση προτείνει τη βέλτιστη διαδρομή, ενώ το σύστημα ECO2 σε πραγματικό χρόνο δίνει πληροφορίες για την κατανάλωση, αλλά και συμβουλές ώστε ο οδηγός να την ελαχιστοποιήσει. Με επίκεντρο τον αποδοτικό κινητήρα Diesel 1.5 dCi με τους 90 ίππους και το σύστημα ECO2 το Clio Business προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις και παράλληλα χαμηλό κόστος χρήσης τόσο χάρη στη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (3,3 λίτρα/100χλμ.), όσο και το χαμηλό κόστος συντήρησης (service κάθε 30.000χλμ.).  Παράλληλα μια σειρά προτάσεων και πακέτων εξατομίκευσης (Pack Look) επιτρέπουν στον αγοραστή να δημιουργήσει το δικό του CLIO Business επιλέγοντας τον εξοπλισμό, αλλά και αισθητικά στοιχεία (χρωματικούς συνδυασμούς, διακοσμητικές λεπτομέρειες, ζάντες ελαφρού κράματος, κτλ.) σύμφωνα με τις προσωπικές του προτιμήσεις και ανάγκες.

Ολοκληρωμένο και με έναν απόλυτα πολυπρόσωπο χαρακτήρα, το νέο Clio Business αποτελεί την ιδανική επιλογή για μια ευρεία γκάμα επαγγελματιών που αναζητούν την πρακτικότητα ενός επαγγελματικού αυτοκινήτου χωρίς να θυσιάζουν στο ελάχιστο την αισθητική και την άνεση που προσφέρει ένα επιβατικό. Τα επαγγελματικά Renault Clio PRO+ και Clio Business είναι άμεσα διαθέσιμα με 5χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και τιμές που ξεκινούν από τις 11.657 ευρώ (PRO+) και 12.403 (Business) χωρίς Φ.Π.Α. και Ε.Τ.Τ.

 

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.