Η νέα McLaren διέρρευσε… ξανά!

Ενώ η McLaren συνεχίζει την μακρά καμπάνια teasers για την επερχόμενη Super Series, φωτογραφίες του νέου μοντέλου βρίσκουν τον δρόμο τους για το διαδίκτυο. Η πρώτη διαρροή, έγινε στα τέλη του Ιανουαρίου από κάποιον που κατάφερε να φωτογραφίσει το αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια κάποιας παρουσίασης σε υποψήφιους αγοραστές. Τώρα όμως, έχουμε διαρροή επίσημης και κατά συνέπεια πολύ πιο “καθαρής” φωτογραφίας.

Η εν λόγω φωτογραφία μας δίνει μία οπτική τριών τετάρτων από ύψος με τη νέα McLaren να επιδεικνύει τις διεδρικές πόρτες της παρέχοντας “πρόσβαση” στο εσωτερικό. Η φωτογραφία επιβεβαιώνει επίσης τις φήμες που έλεγαν ότι το μοντέλο θα ονομαστεί 720S – και με αυτό, την ιπποδύναμη του νέου, 4-λιτρου, twin-turbo V8 που έχει εξελίξει η McLaren.

Φαίνεται δε, πως η Αγγλική εταιρία έχει δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην αεροδυναμική, με διάφορους αεραγωγούς και “μονοπάτια” να φαίνονται στο αμάξωμα, όπως φαίνονται τα πολύ λεπτά πίσω φωτιστικά σώματα, οι υψηλά τοποθετημένες εξατμίσεις και το εσωτερικό με το νέο McLaren Driver Interface και ειδικότερα που αποτελείται από το Folding Driver Display και την κλασική οθόνη στην κεντρική κονσόλα.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.