Νέο Nissan Micra. Ο ορισμός της εξατομίκευσης

Με την εξατομίκευση να αποτελεί το  κύριο συστατικό στην εμφάνιση του νέου Nissan Micra,  1,5 εκατομμύριο χρήστες  του Facebook Live το ανακάλυψαν σε live μετάδοση, συμβάλλοντας στη διαμόρφωση ενός αυτοκινήτου με την συγκεκριμένη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.  Το όλο εγχείρημα ήταν μια παγκόσμια πρωτιά, αποτελούμενο από τρεις απευθείας μεταδόσεις από το εργοστάσιο στο Flins  της Γαλλίας,  όπου και κατασκευάζεται το νέο μοντέλο της Nissan. Σύμφωνα με το σενάριο, οι φίλοι της  εταιρίας “τέθηκαν” στη θέση του οδηγού και βοήθησαν στο να αποφασιστεί το  εξωτερικό χρώμα, η εσωτερική επένδυση και άλλες επιλογές εξατομίκευσης του νέου μοντέλου.

Τις τρεις  απευθείας μεταδόσεις  παρακολούθησαν συνολικά πάνω από  1,5 εκατομμύριο χρήστες του Facebook από όλη την Ευρώπη. Συγκεντρώνοντας 15.000 ψήφους και πολλές  αντιδράσεις , κατέληξαν μέσα από τις 125 επιλογές εξατομίκευσης του Micra, στη δημιουργία του τέλειου αυτοκινήτου τους: ένα Echo Grey  Micra, με τα πακέτα εξωτερικής και εσωτερικής εξατομίκευσης Energy Orange.  Οι τηλεπαρουσιαστές Mike Brewer and Edd China, γνωστοί στην Ευρώπη από την παρουσίαση της δημοφιλούς αυτοκινητικής εκπομπής Wheeler Dealers,  συμμετείχαν σε αυτές τις ζωντανές μεταδόσεις,  επικοινωνώντας με τους θεατές ενόσω αυτοί ψήφιζαν.

 

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.