0-400-0 σε λιγότερο από 1 λεπτό. Για την Bugatti Chiron όλα είναι δυνατά!

Υπήρχε μία εποχή που για τα supercars, μετρούσαμε το 0-160-0. Αυτή η εποχή όμως πέρασε όπως η εποχή που θεωρούσαμε ότι για να θεωρείται ένα αυτοκίνητο γρήγορο, πρέπει να καλύπτει το χιλιόμετρο σε λιγότερο από 30 δευτερόλεπτα. Δύσκολα θα γυρίσει αυτή η εποχή. Με την Koenigsegg One:1, μπήκαμε στην εποχή του 0-300-0. Για την ιστορία, το Σουηδικό megacar ολοκληρώνει την διαδικασία σε μόλις 17.95 δευτερόλεπτα. Τώρα, η Bugatti Chiron μας βάζει στην εποχή του 0-400-0! Ζήσαμε για να το δούμε και αυτό!

Σύμφωνα με τον Dan Prosser του Αγγλικού EVO που μετέφερε πληροφορίες που ήρθαν απευθείας από το στόμα του Wolfgang Durheimer, του επικεφαλής τόσο της Bentley όσο και της Bugatti, η Chiron καταφέρνει να επιταχύνει στα 250 μίλια ανά ώρα (402 km/h) από στάση και να επανέρχεται σε στάση, σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα! 0-402-0 σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα!

Ωραία, ένα κομμάτι του παζλ βρήκε την θέση του. Τώρα μας μένει ένα ακόμα πάρα πολύ σημαντικό. Αυτό της τελικής ταχύτητας! Η Bugatti Veyron Super Sport έπιασε σχεδόν 430 km/h αλλά η Chiron είναι ακόμα περιορισμένη ηλεκτρονικά στα 420 km/h! Η εταιρία έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να δοκιμάσει την τελική ταχύτητα της νεότερης δημιουργίας της πριν το 2018. Πού θα πάει ο πήχης;

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.