Για πρώτη φορά διαθέσιμα καινούρια “ανταλλακτικά” αμαξώματα για Mini Mk1

Η British Motor Heritage είναι μία εταιρία που έχει ως στόχο την κατασκευή και πώληση αυθεντικών εξαρτημάτων για κλασικά Βρετανικά αυτοκίνητα. Μάλιστα, καυχιέται για το γεγονός ότι όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιεί τα αυθεντικά μηχανήματα και εργαλεία για την παραγωγή αυτών των ανταλλακτικών εξαρτημάτων.

Έτσι, δεν υπάρχει καλύτερος υποψήφιος για το λανσάρισμα -για πρώτη φορά- ενός ολοκαίνουριου, ανταλλακτικού αμαξώματος Mini Mk1. Η British Motor Heritage ανακοίνωσε ότι η παραγωγή για τα πρώτα 15 αμαξώματα θα ξεκινήσει τον ερχόμενο Απρίλιο, με τις πρώτες παραδόσεις να λαμβάνουν χώρα τον Μάιο και τον Ιούνιο. Όποιος ενδιαφέρεται δε, θα πρέπει να αποχωριστεί περί τα €11.750-14.700 για να εξασφαλίσει ένα ολοκαίνουριο “δέρμα” για το Mini του.

Να σημειώσουμε ότι τα Mk1 Mini έχουν αρκετές διαφορές σε σύγκριση με τα μεταγενέστερα. Το άνοιγμα της πόρτας για παράδειγμα έχει διαφορετικό προφίλ, το πίσω παράθυρο είναι μικρότερο, οι βάσεις για το πορτ-μπαγκάζ, το καπό και κάποια ακόμα εξαρτήματα είναι διαφορετικές κ.ο.κ. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτά τα ολοκληρωμένα αμαξώματα λύνουν τα χέρια αυτών που έχουν ξεκινήσει μία αναπαλαίωση και τα βρήκαν σκούρα κάπου στη μέση… αρκεί να έχουν τα χρήματα!

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.