Η Alfa Romeo “σκότωσε” την Giulia Sportwagon

Ενώ η πλειοψηφία των εκπροσώπων του ειδικού τύπου και μέρος του αγοραστικού κοινού ήλπιζε να λανσαριστεί η station wagon εκδοχή της νέας Alfa Romeo Giulia, ήρθε ένα “reality check” για να μας προσγειώσει όλους απότομα. Η επιστροφή στην σκληρή πραγματικότητα ήρθε από τον επικεφαλής παραγωγής της εταιρίας, Alfredo Altavilla που σε συνέντευξη του σε Αγγλικό μέσο δήλωσε:

“Αποφασίσαμε να μην κάνουμε την Giulia Sportwagon.

Την χρειαζόμαστε πραγματικά αν η Stelvio πατάει στον δρόμο εξίσου καλά; Με το fine-tuning μας, η Stelvio μπορεί να “τραβήξει” τους ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες θα ενδιαφέρονταν για το station wagon.”

Δυστυχώς, στην παρούσα φάση που η Alfa Romeo είναι βαθιά μέσα στο πλάνο “αναβίωσής” της, ένα μοντέλο σαν την Giulia Sportwagon είναι περιττό. Ο όγκος πωλήσεων δεν το δικαιολογεί και σωστά ο Altavilla μας παραπέμπει στην Stelvio. Βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα, χρησιμοποιεί τους ίδιους κινητήρες, έχει παρεμφερή σχεδιασμό. Σαφώς ένα αυθεντικό station wagon είναι ελκυστικό με τον δικό του, μοναδικό τρόπο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι προτεραιότητα για την Alfa Romeo αυτή τη στιγμή.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.