Volvo. Αναδεικνύει την υψηλή αισθητική και γαστρονομία

Υψηλή αισθητική σε διαφορετικά αντικείμενα

Η Volvo Car Hellas και ο Έκτορας Μποτρίνι γράφουν ένα νέο σημαντικό κεφάλαιο στη συνεργασία τους. Η σουηδική μάρκα και ο βραβευμένος Σεφ παρουσιάζουν το “Chef’s Table by Volvo”. Πρόκειται για ένα μοναδικό concept που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στο Chefs Table by Volvo, οι φίλοι της υψηλής γαστρονομίας έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν ένα δείπνο υψηλής τέχνης και τεχνικής, παρακολουθώντας από κοντά και νιώθοντας οι ίδιοι συμμέτοχοι της όλης δημιουργίας. Επιπλέον, στην περίπτωση του Chefs Table by Volvo η εμπειρία μπορεί να γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή και ολοκληρωμένη, καθώς κατόπιν συνεννόησης προσφέρεται στους συνδαιτυμόνες και η δυνατότητα χρήσης ενός μοντέλου της Volvo, για τη μετακίνησή τους προς και από το εστιατόριο.

Λίγες εταιρίες τολμούν και υλοποιούν νέες και πρωτότυπες ιδέες

Το «Τραπέζι του Σεφ», όπως αποδίδεται στα ελληνικά, είναι ένας πολύ δημοφιλής θεσμός στο εξωτερικό. Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο χώρο που διαμορφώνεται στην κουζίνα μεγάλων εστιατορίων υψηλής γαστρονομίας, ο οποίος προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσει ένα ζευγάρι ή μια παρέα εκ του σύνεγγυς όλη τη δημιουργική μυσταγωγία που χαρακτηρίζει το σχεδιασμό, προετοιμασία και εκτέλεση ενός τέτοιου δείπνου. Στην κουζίνα του εστιατορίου Botrini’s στο Χαλάνδρι, έχει διαμορφωθεί ένας πολύ φιλόξενος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα. Το Chefs Table by Volvo, το σχεδιασμό του οποίου επιμελήθηκε ο Δημήτρης Κολιαδήμας της Semiotik Design, προσφέρει όσο το δυνατόν πιο στενή οπτική επαφή με όσα εκτυλίσσονται στην κουζίνα, και ειδικότερα με το τελικό στάδιο προετοιμασίας των πιάτων, το «στήσιμό» τους, λίγο πριν φύγουν από το «πάσο» για να σερβιριστούν στους πελάτες.

Σίγουρα αξίζει μία δοκιμή

Όμως το Chefs Table by Volvo στου Botrini’s ξεχωρίζει και για κάτι ακόμα. Προσφέρεται ένα ιδιαίτερο menu, το οποίο όχι μόνο έχει επιμεληθεί προσωπικά ο Έκτορας Μποτρίνι ειδικά για την περίσταση, με στόχο να επιδείξει όλη του την τέχνη, αλλά είναι και ο ίδιος παρών για να παρουσιάσει τα πιάτα με το μοναδικό του τρόπο. Εξάλλου, αυτή είναι η πεμπτουσία κάθε “Chef’s Table”. Ο Σεφ υποδέχεται, φιλοξενεί του καλεσμένους του, προσφέροντας μία ολιστική προσέγγιση στον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας. Για το λόγο αυτό εξάλλου το Chefs Table by Volvo δεν είναι διαθέσιμο όλες τις μέρες της λειτουργίας του εστιατορίου αλλά μόνο όταν είναι δεδομένη και η παρουσία του Σεφ.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.