Μετά το 2020 οι υβριδικές Mercedes-AMG

Αν εξαιρέσει κανείς την αυτόνομη οδήγηση, δύο είναι οι βασικές τάσεις που επικρατούν αυτή τη στιγμή στη βιομηχανία αυτοκινήτου: υβριδικά και ηλεκτρικά. Με τους κανονισμούς για τις εκπομπές ρύπων να γίνονται ολοένα και αυστηρότεροι, η “ηλεκτροποίηση” ολοένα και περισσότερων μοντέλων φαίνεται να αποτελεί μονόδρομο για τους κατασκευαστές και από αυτό, δεν μπορούν να ξεφύγουν ούτε οι πιο “ειδικές” εταιρίες όπως για παράδειγμα η Mercedes-AMG.

“Δεν είμαστε σε θέση να αλλάξουμε το μέλλον. Είναι μία πραγματικά συναρπαστική κατάσταση στην αυτοκινητοβιομηχανία. Όλοι μιλούν για την ηλεκτροποίηση και την υβριδοποίηση των drivetrains. Η ηλεκτροποίηση σου δίνει επιπλέον ισχύ και αποδοτικότητα… με διαφορετικό τρόπο για την κατηγορία των αυτοκινήτων επιδόσεων.

Όταν μιλάμε για ένα υβριδικό ή ηλεκτρικό AMG, είναι κάτι που περιμένουμε σίγουρα μετά το 2020.”

Δήλωσε  το αφεντικό της Mercedes-AMG, Tobias Moers και γιατί όχι άλλωστε; Η τεχνολογία προχωράει και έχει δείξει ότι προσφέρει την ευελιξία που θέλουν οι μηχανικοί, είτε μιλάμε για δύναμη είτε για οικονομία καυσίμου. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την υλοποίηση της Γερμανικής εταιρίας, με δεδομένο ότι έχει δώσει δείγμα γραφής με την SLS Electric Drive.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.