Με στυλ SUV το νέο Citroen C3 Picasso στη Γενεύη

Δύο πρωτότυπα θα παρουσιάσει η Citroen στην έκθεση της Γενεύης: ένα θα μας προϊδεάζει για ένα “μοντέλο με μεγάλο όγκο πωλήσεων” και το άλλο θα είναι van. Και ενώ για το van δεν έχουμε σημαντικές πληροφορίες, το άλλο μοντέλο θα είναι ο αντικαταστάτης του C3 Picasso – όχι όμως όπως το έχουμε συνηθίσει.

Σύμφωνα με πηγές, το νέο μοντέλο της Citroen θα βασίζεται στην ίδια πλατφόρμα που χρησιμοποιεί και το Opel Crossland X. Ένα μοντέλο που παρουσιάστηκε πρόσφατα ως έμμεσος αντικαταστάτης του Opel Meriva και μας δείχνει τον δρόμο που θα ακολουθήσουν οι Γάλλοι για το C3 Picasso. Γιατί το Crossland X, είναι ένα υπερυψωμένο minivan και κάτι ανάλογο θα γίνει και στο μοντέλο της Citroen. Φυσικά, ο σχεδιασμός θα αντλεί επιρροές από το C4 Cactus και το νέο C3 αλλά σαν στυλ αμαξώματος και χαρακτήρα, δεν χρειάζεται να κοιτάξεις κάπου αλλού, πέρα από το μοντέλο της Opel. Περισσότερες πληροφορίες όμως, θα έχουμε στις εβδομάδες που έρχονται πριν από την έκθεση της Γενεύης.

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.