Η Volvo κατοχυρώνει πληθώρα ονομάτων

Η Volvo έχει αρχίσει να κατοχυρώνει ονόματα και δεν την σταματάει τίποτα. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα, η Σουηδική εταιρία κατέθεσε αιτήσεις για την κατοχύρωση των ονομάτων V20 και V30 στις Η.Π.Α. και για την κατοχύρωση των P5, P6, P8, P9 και P10 στην Ευρώπη! Όσον αφορά στα ονόματα για την Ευρώπη, η αίτηση αναφέρει ότι προορίζονται για “οχήματα και μεταφορικά μέσα, ηλεκτρικά οχήματα” ενώ τα V20/V30 έχουν ακόμα λιγότερες πληροφορίες, με την έννοια ότι μπορεί να προορίζονται για οτιδήποτε, από ολόκληρο όχημα μέχρι τιμόνια!

Η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το σημείο είναι δύσκολο να προβλέψουμε πού θα χρησιμοποιηθούν αυτά τα ονόματα. Στις αρχές του 2016, ο CEO της Volvo, Hakan Samuelsson δήλωσε ότι η εταιρία στοχεύει σε πωλήσεις 1 εκατομμυρίου ηλεκτρικών ή υβριδικών οχημάτων μέχρι το 2025 και ότι το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, θα λανσαριστεί το 2019. Θα μπορούσαν τα “Px” (όπου x ένας αριθμός) να χαρακτηρίζουν τις ηλεκτρικές εκδόσεις των μοντέλων της Volvo; Ναι. Είναι μία πιθανότητα. Όμως μέχρι να έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό ή τουλάχιστον κάποια επίσημη δήλωση, παραμένει μία πιθανότητα. Τα πράγματα όσον αφορά στα V20 και V30 που επίσης κατοχυρώθηκαν μοιάζουν πιο ξεκάθαρα δεδομένης της ονοματολογίας της Volvo – αλλά γιατί η αίτηση κατατέθηκε μόνο στις Η.Π.Α.; Θα δείξει. Πάντως αυτή η κίνηση των Σουηδών, υποδηλώνει ότι κάτι ετοιμάζουν…

ΑΦΗΣΤE ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.